gymkort fixat!

Nu har mia fixat gymkort, på eurogym! kul att testa på nåt nytt då jag tränat på Nautilus i flera år. Diggade stället och ett  stort + var ju att det fanns en TV där. Så mycket roligare att träna kondis när man kan glo på tv samtidigt!
hannie kommer bo på det där gymmet… 😉

Imorgon ska jag till frissan och färga utväxten, jag är nervös, för en sån sak! haha. Men jag är så orolig att det ska bli en helt annan färg än resten av håret då min utväxt är så mörk. Har ju aldrig färgat utväxten som ljushårig. Men frisörer borde fan kunna fixa sånt tycker man. Håll tummarna iaf! 😀

Vill ni veta en rolig sak?! Pauliina ringde mig tidigare idag och asgarvade!
Hon sa att en kille i hennes kompisgäng hade ringt en annan kille, som sedan ringt hans syster, som sedan ringt till Pauliina, och frågat ifall jag är lesbisk. För att jag hade på facebook att jag är i ett förhållande med Mia, vilket vi har sattit dit på skoj. Herregud vilken grej det blev av en sån sak! hahahahhh, garvar fortfarande! Tog iaf bort det nu så det inte blir något missförstånd igen. Snacka om att man bor i en liten stad när en såndär sak börjar spridas, fyfan.

Nä nu ska jag ta och slänga mig i duschen!
Imorgon blir det hårdträning, woho 🙂

m o i

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *