Klagomur

Jag är så besviken på mig själv idag. Eller kanske snarare less på att vara sjuk.

Jag har inte tid att vara sjuk längre och ville verkligen åka ut till Eslöv igen, men jag vaknade till världens huvudvärk och så fort jag ställde mig upp snurrade det ordentligt. Jag var så trött så trött och ville bara sova lite till. Jag tror att eftersom jag legat och vilat under dagarna nu när jag varit hemma så har jag förmodligen vänt på dygnet en aning. Jag är trött på kvällarna, men jag har ändå svårt att somna. Fast det konstiga är att jag sover på nätterna, men är ändå trött på dagarna. Jag känner mig lite som en björn som borde legat i ide, men inte fick.

Jag vet inte riktigt hur det hade blivit om jag tvingat mig iväg vid sjutiden. Kanske hade jag piggnat till under dagen, men jag kunde bara inte komma upp i morse. Solen skiner idag, så jag hade tänkt ta en promenad i alla fall och göra ett nytt försök att komma iväg i morgon.

Ursäkta för ett tråkigt blogginlägg, men jag bara känner för att klaga idag. Mest på min kropp.

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *