Experiment

Jag orkade inte ligga i sängen och glo i taket längre, så jag började experimentera med bloggen igen istället. Nu har jag ännu mer ont i huvudet, men så kan det gå. Den är för övrigt inte färdig alls, jag bara mixtrar lite för att se vad som händer.

Dags för kväll. Jag var egentligen bjuden på 25-årskalas hos en kursare i Landskrona ikväll, men jag är fortfarande så slö och smått illamående så jag orkade inte gå. Lite synd, för det hade säkert varit roligt, men jag försöker vila upp mig så att jag blir frisk nog att åka till Eslöv igen på måndag. Jag måste ta igen alla dagar jag varit sjuk senare och det är svårt redan nu att planera in de enskilda fältdagarna, så det lär inte bli lättare att lägga ut ännu fler. Lika bra att försöka få så få sjukdagar som möjligt med andra ord.

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *