Wall Street: Money Never Sleeps

Wall Street: Money Never Sleeps, uppföljaren till den klassiska finansfilmen Wall Street som gjorde yuppies kända. Wall Street 2 är en amerikansk dramafilm från 2010 regisserad av Oliver Stone.  Michael Douglas spelar även denna gång sin Oscarsvinnande roll som Gordon Gekko och även Shia LaBeouf, Josh Brolin, Carey Mulligan, och Frank Langella medverkar i filmen.

Det är som sagt en uppföljare till filmen Wall Street (1987), den första filmen Stone gjorde. Men där slutar också liknelsen. Wall Street 2 saknar allt som Wall Street 1 hade. Det är som att jämföra ett banklån med ett sms lån, den tidigare är stabil, genuin och funnits med en längre tid medan 2:an endast är temporär och inte här för att stanna…

Written by admin

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *