Mittenvecka i aug

Drog mig till gymmet, tisadag, torsdag och söndag, tycker det räcker. På väg in träffade jag en gammal vän som va påväg ut (kan säga att han är mitt ex också för vi va tillsammans en gång när jag var 15 i hela 3 veckor, poäng till mig) han är snygg, väldigt min smak men dum som en colaburk vilket i försig kan va charmigt ibland, korta stunder i taget iallafall. Han ska nu bli min personliga tränare, då måste jag ju gymma ute i det stora gymmet bland alla importer som Tina så fin beskriver dem. Men men han lovade att ingen skulle titta på mig. I för sig tror jag ingen kommer göra det endå eftersom att det finns få stunder jag är lika ful som när jag tränar.

Blev arg på mitt vänstra ben idag och det blev argt tillbaka. Mitt högra ben är mitt favorit ben, han gör allt jag vill att han ska göra. Men mitt vänstra ben är som en sur gubbe, stel tvär och omöjlig. Idag tvingade jag herr Vänster att göra saker han inte tyckte om, typ som att va benet framåt i spagat vilket gjorde att han sträckte sig lite och nu är lack.

Tänkte på det här med colaburk. Va på en välgörenhets middag för Gazaremsan förut, pengarna gick till nån organisation. Hur som helst så serverade dom cola till maten? Men va?

Gick hem till Julia med Tina, a typ det idag då.

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *