Min mobil e död!

Min kära vapendragare har gått och dött.. eller hängt sig! Åhh inga nummer kommer jag åt heller, och det är skit! Så nu är det tyst i mitt liv (inte ens ett litet tinnitus ljud kan mina öron snappa upp). Min mobil ringer inte, den piper inte, den vibrerar inte ens.. Den är helt tyst!, död! Det finns ju andra sätt att kommunicera på men msn räknas lixom inte, där är det bara knappande i hundraåttio. Jag vill ha prat, pip och plingande!

Klockan är ett annat problem. Jag har verkligen ingen koll på vad den är, sen kom jag på att det finns ju klockor lite här och var på både dator, tvn, dvdn och ipoden. Till imorron måste jag iallafall skaffa en väckarklocka. Den lilla insikten förstärktes när jag imorse (eller hmm, eftermiddags om vi ska vara ärliga..) inte lyckades vakna!

Ibland undrar man hur folk klarade sig innan mobiltelefonen uppfanns? Ååå andra sidan har jag samma carvings känslor för internet och Kings of Chicago.. och en hel del andra saker, men det kan vi ta någon annan dag..

Written by admin

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *