Jobbig dag

Idag har jag beställt grejer över internet som om jag vore rik och det inte fanns nån morgondag. Damn.
Lite jobbigt att jag bestämde mig för att göra det just nu när jag måste betala dubbel hyra och allt…om jag varit ansvarsfull och betänkt detta hade jag blivit oerhört förvånad över mig själv, men ändå.
Imorgon är det tydligen dags att tenta av renässansen och nyklassicismen, det kommer ju gå sådär ungefär skitdåligt. Efter allt “jag säger att jag är sjuk och inte kan komma” så har jag blivit sjuk på riktigt och ligger hemma med feber och grov ångest…eftersom jag redan missat en tenta har jag knappast råd att missa en till- alla omtentor dyker nämligen upp som ett stort depressionsmoln den 18:e januari och jag har varken tid eller ork att plugga och skriva två stycken femtimmarstentor på en dag.
Suck.
Ringde vår kursföreståndare tidigare ikväll och bönade och bad om att få skriva den helt på hans villkor nästa vecka, men (vi kallar honom)T var inte helt förtjust och sa att jag skulle “försöka först”, även om han förstod att “två tentor på en och samma dag blir lite väl mastigt”. Så sure, jag drar på mig en kofta och går dit imorrn då, men han vet ju redan att det inte kommer gå bra eftersom inte ens jag (…) är ett ess på att plugga när jag ligger hemma och febersover, så jag förstår inte hur det hjälper mig att gå dit och få underkänt?
Jag gillar inte T.
Förresten så svär han otroligt mycket för att vara en vuxen, välutbildad människa enligt mig.
Nu är jag jättebarnslig- om jag inte låtsats vara sjuk på första tentan och faktiskt pluggat och genomfört den hade jag lätt kunnat ligga hemma och kurera mig imorgon, synden straffar sig själv.
Fast han vet ju inte att jag fejkade första…
Jag gillar inte T.

Senare:
Den som av nån anledning har läst min blogg sen starten måste vara übertrött på mitt konstanta pluggvelande. Spade i huvudet och annat sånt.
Vilken tur att jag skriver för mig själv då. 😉

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *