Tröttis

Jag är en riktig liten tröttis nu. Det känns att alla spänningar från tentan som nu är tillbaka och operationen som är gjord har släppt. Jag blir ju helt slut efter att ha gått och spänt mig länge så det är inte så konstigt. Tentan oroade jag mig för som en tok för sedan jag skrev den så det var en stor lättnad när vi fick reslutatet i veckan och det hade gått bra. Att jag dessutom är av med de där födelsemärkena är så skönt. Jag har varit så nervös och rädd i en hel vecka. Ända sedan jag fick reda på när jag skulle ta bort dem. Det är verkligen så härligt att ha det gjort.

Nu tror jag faktiskt att jag snart ska hoppa in i duschen och därefter blir det sängen för mig. Ögonlocken är tunga och jag känner mig helt slut. En roligare lördagkväll blir det inte här. I morgon hoppas jag att jag är piggare och lite mer mig själv igen.

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *