Spikmattan vs en flaska rött.

Packåsnan har tagit vid. Igen. Som inför alla andra resor är jag förvirrad. Plockar fram, river omkring, organiserar utan framgång, skriver remind lappar, prövar sommargarderoben, suckar av pålagda kilon sen sist.. Resultatet, jovars en propp-på-tok-alldeles-för-full- väska ligger på sängen. Innehållandes bland annat 5 bikinis ?!

Well. Jag är trött på mitt organisationshuvud, jag vill, jag vill men nåja jag för nöja mig med att allt gick ner. Katastrof vore övervikt på DIT resan, Oj vad Mange skulle sucka åt mig där på Arlandas tidiga morgon. En djup suck för sin bångstyriga flickvän. 

Övergår till en annan trend, som finns i vårat hem. Spikmattan som alla tjatar om, ja de flesta fullkomligt öser superlativ över denna manick. Mannen eller kvinnan bakom den måste tjänat kosing, ja det måste bara va så. Och Oj tänk att vi är så himla moderna. Tack vare svärföräldrarna mina 😉 Och OM den löser problem, sömnproblem, stressattacker och allt man blir alldeles snurrig (enligt min hjärna) sen blir man alldeles varm sen blir man full. Ordagrant lite halvonykter. Härlig och sömnig. Får samma poäng som en flaska rödtjut innan läggdags. Jo man tackar.
 

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *